2014

16 November: Team Cup Deventer

Laatste team-wedstrijd van dit jaar. STJN doet met 2 jongensteams -15, ons meisjesteam -15 en twee seniorenteams mee. team deventer

Ons meisjesteam heeft in alle gewichtsklassen iemand op de mat staan. In de -52 doet Cecilia Ribbink als gastjudoka mee. Cecilia traint normaalgesproken bij Budoschool Gennep. Door haar deelname hebben we in alle gewichtsklassen iemand op de mat staan. Ons team bestaat zondag uit:

  • Alexe Wagemaker: -40
  • Marit Kerkhof: -44
  • Pleun Broekhuizen: -48
  • Cecilia Ribbink: -52
  • Jilke Ripping: +52

 

22 t/m 23 November: Trainingskamp Nüterden

Net over de grens in Duitsland gaan we met STJN (-15) en judoschool Theunissen (-10 en -12) op trainingskamp. Gerrie, Jennifer, Mark, Egbert en Ferenc doen vast erg hun best om ons te laten zweten en wij gaan erg ons best doen om te keten. Leerzaam en leuk zal het ongetwijfeld zijn!

21 December: Int. Topjudotoernooi Haarlemmermeer  topjudo haarlemmermeer

Laatste toernooi van het jaar. Dit is een kwalificatietoernooi voor de -18, maar ik doe gewoon mee met de -15. Ik wil hier een podiumplaats halen en zo mijn ‘middelste’ jaar in de -15 goed afsluiten.

Update: Toernooi gaat niet door voor alle meisjes -14. Teveel inschrijvingen voor de -18, laatstejaars -15 moeten meedoen bij de -18 en daardoor te kleine poules bij de ‘-14’. BALEN, dit jaar dus geen toernooi meer.

27 t/m 30 December: 12th Budokan Rotterdam trainingcamp, Hoogvliet Rotterdam

Om het jaar goed af te sluiten gaan we dit jaar met STJN naar het trainingskamp in Rotterdam. Altijd leuk om met z’n allen op stap te gaan. Ook leuk om te trainen met heel veel andere judoka’s.

Plaats een reactie